Återbetalningspolicy

Enligt lagen har du 14 dagar ångerrätt. Detta gäller dock inte fritidstjänster, resor, retreat, eller event där näringsidkaren har tagit in externa tjänster. För resor kan din reseförsäkring dock gälla, kontakta ditt försäkringsbolag för att ta reda på hur just ditt avtal ser ut.

När du anmäler dig till en av mina kurser, coaching, workshops eller utbildningar är det 14 dagar ångerrätt från det datum du fått din plats bekräftad. Inte från och med det datum du betalat.

Om du bokar dig mindre än 14 dagar innan starten av ett arremang har du ingen ångerrätt.

Jag gör inga återbetalningar. Jag planerar och förbereder kurser, coaching, utbildningar, och event med full dedikation och räknar med att deltagare som har åtagit sig att komma, kommer. I utbyte mot mitt löfte att hålla mitt åtagande att leverera tjänsten, ber jag mina deltagare att hålla sina löften att betala och delta.

Betalning för utbildning, resor eller event sker i utbyte mot att en plats bokas för dig. Betalning för tillgång till onlinekurser och innehåll betalas för att kompensera för din tillgång till mitt online-kursinnehåll. Om du mottagit bekräftelse för att hålla din plats, godkänner du att betala resten av din faktura i enlighet med betalningsplanen du registrerar dig oavsett om du faktiskt deltar.

Vid oförutsägbara händelser som ligger bortom arrangörens kontroll tillämpas force majeure. Force majeur kan tillämpas vid oförutsägbara händelser som ligger bortom min kontroll som arrangör, och påverkar förutsättningarna att uppfylla avtalet eller genomföra arrangemanget.

Jag förstår att den manuella hantering av bokningsprocessen inte är perfekt. Fel händer och jag lovar att göra mitt bästa för att hjälpa till att lösa eventuella problem du kan stöta på. Om ett fel upptäckts, eller du inte kan använda vår onlineprodukt, vänligen skicka en pdf-fil med en kopia av din faktura som skickas till dig via e-post samt en komplett beskrivning av problemet du stött på.

Jag förstår också att livet händer, oavsett planer. Av rättvisa till alla deltagare gör jag inte undantag med min återbetalningspolicy, och jag måste förbli konsekvent. Om du skulle bli akut sjuk eller råka ut för en nödsituation, kontakta mig för att undersöka om det finns utrymme i en undervisning som passar ditt schema, så kan jag eventuellt överföra dig till någon annan kurs. OBS! Det är ingen garanti att du kan få en annan utbildning, kurs eller event i ersättning.

Om du är nyfiken på att anmäla dig till en utbildning, workshop – online eller annat, vänligen maila på hej@mariasvalin.se så hjälper jag till att svara på eventuella frågor du kan ha.

 

Uppdaterad 2023-12-10

 
Scroll to Top