Workshops & Event

Forest(re)treat 2021

Vi har kommit till höstdagjämningen och skiftet mellan en årstid till en annan. En tid för att söka sig inåt och att mjukna. Skifte, förändring och förberedelse in mot den mörkare delen av året. Vi spenderar en dag i skogen, längs med havet och över ängar och tar in förändringens tid. Vi vandrar genom områden som ger möjlighet att spendera tid med olika naturupplevelser och med dig själv. 

Under vår vandring stannar vi upp på olika platser – för guidad meditation under träden, inkännande och mjuk rörelse och yoga för att lyssna inåt, en långsam promenad längs vattnet, för hyllande av vad årets skörd har gett och för ett dopp i havet om så önskas.

Vandringen är ca 7-8 km totalt, i relativ enkel terräng och börjar på samma plats som den slutade. Du kan ta dig till platsen med bil (eller med cykel om du bor i Nyköping). Ingen kollektivtrafik går dit däremot.

Fika, lunch och yogamatta/nått att ligga på tar du med dig själv. Ta med dig badkläder och handduk om du vill bada. Kläder efter väder i övrigt. Du kommer att bära din egen packning längs vägen. Det kan vara blött i marken på vissa platser så välj skor efter det. 

Datum att välja mellan:
18 september
25 september

Vi samlas 9.15 och vi börjar gå kl 9.30. Beräknar att vara klara ca 16. 
Samling sker vid parkeringsplats vid Fågeltornet, etapp 45:1 Sörmlandsleden (karta fås vid anmälan)

Investering 695 kr, faktura kommer vid anmälan.

Anmälan skickas till hej@mariasvalin.se

Anmälan är bindande. Vid eventuellt busväder flyttas tillfället. Du behåller din plats eller kan ge bort den till någon annan.