Workshops & Event

Forest(re)treat 2021

JUNI
Från det skira till full styrka av grönt och naturen har  kommit in i i sin fulla potential. En tid för kreativitet i ord och färg. Lekfullt och fritt. Spendera en dag i skogen, längs med havet och över ängar. Vi vandrar genom områden som ger möjlighet att spendera tid med olika naturupplevelser och med dig själv. 

Här, runt sommarsolståndet möts vi, när dagen är som längst och det är som ljusast. I skogen, längs med havet och på ängar. Under vår vandring stannar vi upp på olika platser – för guidad meditation under lövtaket, lekfull och utforskande rörelse och yoga för att frigöra spänningar, en långsam promenad längs vattnet med sanden mellan tårna, för kreativt skapande och för ett dopp i havet om så önskas.

Vandringen är ca 7-8 km totalt, i relativ enkel terräng och börjar på samma plats som den slutade. Du kan ta dig till platsen med bil (eller med cykel om du bor i Nyköping). Ingen kollektivtrafik går dit däremot.

Fika, lunch och yogamatta/nått att ligga på tar du med dig själv. Ta med dig badkläder och handduk om du vill bada. Kläder efter väder i övrigt. Du kommer att bära din egen packning längs vägen. Det kan vara blött i marken på vissa platser så välj skor efter det. 

Datum att välja mellan:
19 juni
27 juni

Tid: 9.15 – ca 16.00 Samling sker vid parkeringsplats vid Fågeltornet, Standstuguviken, Nyköping

Investering: 695 kr, faktura kommer vid anmälan.
Anmälan skickas till hej@mariasvalin.se

Du behöver inte ha några förkunskaper.

Anmälan är bindande. Vid eventuellt busväder flyttas tillfället framåt. Du behåller din plats eller kan ge bort den till någon annan.