Workshops & Event

Rygg- och axelkurs 26-27 november

Axlarna är inte bara ett område i kroppen som gärna blir spända av vardagssittande, de är också en central del av hur ryggen mår. I den här workshopen guidar Maria dig genom smarta övningar som inte bara ger ökad rörlighet och styrka i axlarna, utan också gör att dina asanor känns mer tillgängliga. Om du är yogalärare så får du en verktygslåda av tips för att hjälpa dina deltagare. 

För dig som går Nordiska Yogainstitutets 200-timmars yogalärarutbildning, kommer Maria finnas till hands för frågor och hjälp med din egen yogapraktik.

Välkommen till en kortkurs som är helt live!

Om Maria:
Maria är certifierad Viryayogalärare 500 h, där ibland ViryaRehab. Hon är uppskattad för sin supertydliga pedagogik och sina erfarenheter av att ha undervisat många olika typer av grupper, däribland rehabyogagrupper. Maria har en bakgrund som skolledare, och är en del av adminteamet på Nordiska yogainstitutet. Hon undervisar på grundutbildningarna och påbyggnadsutbildningarna samt examinerar på grundutbildningarna.

Var?
Norrköping Justworkout studios 
Källvindsgatan 2A

Datum:
 26-27 november 2022

Förkunskaper:
Du behöver inga förkunskaper för den här kortkursen/workshoppen: efter kursen får du ett intyg. För att få diplom i enlighet med Yoga Alliance krävs dock 200-timmars grundutbildning i Viryayoga eller annan RYT 200-timmars yogalärarutbildning. För dig som går vår 200-timmars yogalärarutbildning, kan du tillgodoräkna dig kursen timmar för att bygga på din 500-timmars licensiering.

Pris:
2 600 SEK (inkl moms).

Anmälan:
Arrangemanget är organiserat av Nordiska Yogainstitutet. Frågor och anmälan till den här kursen går direkt till Maria via mejl till maria.s@nordiskyoga.se