SCHEMA VÅREN 2024

Lokal: TrulyYou, Kristinaplatsen 3, Norrköping

YOGA FÖR STRESS- & SMÄRTREDUCERING

En kurs för dig som
🔹 kan känna dig så stressad så att det påverkar dig negativt
🔹har ont i nacke, käkar och axlar
🔹har svårt att sova eller är orolig för ditt sovmönster
🔹har huvudvärk eller annan smärta regelbundet
🔹 känner att dina strategier för att hantera dina känslor på ett hållbart sätt inte riktigt fungerar
🔹har svårt att komma ner i varv
🔹ibland känner oro, ångest eller nerstämd på ett sätt som påverkar dig lite mer än du önskar
🔹har ont i kroppen och vet inte hur du ska komma vidare i det
🔹är lite ny för yoga

En 8-veckors kurs som hjälper dig utforska stress- och smärtreducerande metoder med yoga, andning och grundning. Kursen inkluderar även stöd vid oro och ångest. 

Kursen använder metoder från Traumaanpassad Yoga. 

  • Tid: Tisdagar kl 17.00-18.15 
  • Startdatum: 16 januari, 8 tillfällen
  • Investering: 1295 kr, betalas mot faktura

Vänligen läs återbetalningspolicyn innan du anmäler dig. Anmäl dig till hej@mariasvalin.se med namn och kontaktuppgifter

YOGA FÖR STYRKA & RÖRLIGHET

En kurs för dig som
🔸vill känna dig starkare från insidan och ut
🔸upplever att din balans inte är som det brukade
🔸vill uppleva lite mer kontroll över ditt rörelsemönster
🔸kan ha ont i kroppen och du vill hitta nya sätt att möta det
🔸behöver mer utrymme för dig själv i ditt liv
🔸tänker att det här med att utforska rörelsemönster och kroppsmedvetenhet är lite spännande, även om du kanske inte vet vad det innebär
🔸kan tänka dig att få skratta mycket
🔸har yogat lite, men om du är ovan så kan det också funka

En 10 veckors kurs där vi utforskar kroppens beskaffenhet, möjligheter och utmaningar. Kursen har sin grund i Viryayoga och metoder för Traumaanpassad yoga. 

  • Tid: Tisdagar kl 18.30-20.00
  • Startdatum: 16 januari, 10 tillfällen
  • Kostnad: 1995 kr, betalas mot faktura

Vänligen läs återbetalningspolicyn innan du anmäler dig. Anmäl dig till hej@mariasvalin.se med namn och kontaktuppgifter.

Yoga En Till En

Känner du att din yogapraktik behöver en nystart? Vet du inte hur du ska ta nästa steg eller var du ens ska börja? Vill du komplettera din träning?

Du berättar dina behov och önskemål, och tillsammans skapar vi en plan. Det kan handla om avslappning, ökad styrka, förbättrad teknik, bättre rörelsekontroll eller bara någon att bolla idéer med.

Vi bestämmer tillsammans hur ofta vi träffas, om du vill ha övningar mellan sessionerna och vilket stöd du behöver.

Jag har erfarenhet av att arbeta med personlig träning och coaching. Beroende på var i landet du bor så kan vi antingen ses på plats eller online.

Kontakta mig genom att skicka ett mejl till hej@mariasvalin.se

Jag som yogalärare

En dos anatominörderi, en dos livsfrågor bladas med många felsägningar, skratt och svårigheten att skilja på höger och vänster. Ja så skulle jag kunna beskriva mitt sätt att undervisa.

Ett annat är att jag har ett tydligt fokus på biomekanik och anatomi för att du ska kunna lära känna din kropp och dina egna förutsättningar. Att du yogar så att din kropp ska må bra och hålla länge. Du utvecklar en förståelse och medvetenhet för din egen kropp, hur du ska röra dig för att bli starkare och för att förhindra ensidighet i ditt rörelsemönster. Jag gillar att utmana, inte med de mest avancerade positionerna utan i det lilla.

Jag skulle vilja att yoga enbart handlar dig, din kropp, din andning och din matta, just nu och med hur just den dagens förutsättningar ser ut. Jag vill gärna hjälpa till att hitta möjligheterna istället för begränsningarna.

Jag undervisar i yoga med fokus på din unika förmåga och upplevelse av din kropp. Min undervisning integrerar anatomi, biomekanik och kroppsmedvetenhet med glädje, intuition och en touch av magi. Oavsett din träningsnivå eller tidigare erfarenhet är du välkommen att yoga med mig.

Min certifiering omfattar 500 timmars utbildning enligt Yoga Alliance-standards, med specialisering inom Rehabyoga och Traumaanpassad yoga. Detta gör mina klasser välkomnande och fulla av möjligheter.

Jag är också certifierad RasaYoga-lärare med Sianna Sherman som min mentor. Under 2021-2023 genomförde jag en 300-timmars yogalärarutbildning i Traumaanpassad yoga (TAY) med inriktning på smärta och samsjuklighet.

Fram till nyligen var jag grundare och ägare av Studio AnahataYoga i Nyköping (2014-2020) och är en huvudlärare på Nordiska Yogainstitutets yogalärarutbildningar.

Utöver min yogaupplevelse arbetar jag inom utbildningssektorn i Norrköpings kommun och har tidigare haft roller som rektor inom förskola och skola samt intendent.
Så som du ser, kombinerar jag en strukturerad och strategisk bakgrund med min kärlek till rörelse och en touch av magi!

Recensioner

Du är fantastisk Maria!

Tusen tack för ikväll, jag känner mig så trygg i dina händer och varma närvaro. Tänk att du genom en skärm kan få det att kännas som om jag bara är en matta bort från dig.
Namaste

/Hanna

Att landa in i en hel dag med stillhet tillsammans med Maria var ljuvligt!

Mjuka enkla rörelser som värmde upp kroppen, andningsövningar, restoration yoga och yoga nidra som verkligen fick mig att gå ner i varv och slappna av.
Jag fick många tips på nya övningar som jag tar med mig och använder i min egen dagliga rutin eller då och då när jag behöver lugna ner systemet och hitta fokus i mig själv.
Jag gick kursen digitalt men det kändes som att Maria var på plats med mig i mitt vardagsrum, hennes närvaro och energi gick rakt igenom rutan.
Jag rekommenderar alla som vill få in mer paus, reflektion, gå ner i varv, stressa av och andas att ta del av Marias kunskap och härliga energi!

/Emelie

Scroll to Top